Produkter

Reparation af Acer hos PCKlinik

Har du en Acer computer der er gået i stykker? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos PCKlinik har vi erfaringen og kompetencerne til at reparere din Acer computer.

Når du kommer ind til os med din Acer computer, så starter vi ud med at lave en fejlsøgning af din Acer. Herefter vil vi sammensætte og fremvise et tilbud på reparationen af din Acer, som du kan tage stilling til. Selve diagnosen koster kun 200 kr. og vil ikke tage mere tid end 1-3 dage. Har du dog travlt og ikke tid til at vente, så kan du vælge ekspres service til reparationen af din Acer. Vælger du det, så begynder vi på reparation af din Acer med det samme.

Hos vores Service Center i København har vi værktøjerne, softwaren og kompetencerne til at udføre en god Acer reparation. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvilke Acer modeller kan i reparere?

Vi har kompetencerne og redskaberne til at reparere alle Acer modeller. Det vil bl.a. sige Acer Aspire, Acer Nitro, Acer Chromebook, Acer stationære og mange flere modeller. En gennemsnitlig Acer reparation er både hurtig og billig. Acer er nemlig et af de billigste brands at reparere, da deres reservedele er billige og timeforbruget typisk er lavt. Har du en Acer Computer, så vil det derfor også typisk give god mening, at reparere den.

Vi har mere end 20 års erfaring med IT og PC reparationer. Over de sidste 20 år har vi dermed også dannet et stærkt netværk, som gør det muligt for os, at få originale reservedele hjem til gode priser. Det gør os i stand til at reparere din Acer computer til en god pris og på kort tid. Hvis vi står i et tilfælde, hvor vi ikke har nye reservedele til din computer, så kan vi ofte også tilbyde en brugt del til en ekstra god pris.

Vi er gode samarbejdspartnere med flere Acer distributører, hvilket gør os i stand til at reparere din Acer til en god pris. 

FAQ - Reparation af Acer

Er der garanti på jeres Acer reparation?

Vi giver altid 12 måneders garanti på vores Acer reparationer.

Kan jeg risikere, at miste mine data på min Acer?

Når vi går i gang med at reparere din Acer, så skal du ikke frygte, at du mister dine data. Vil piller aldrig ved data på en computer uden at du har givet os lov til det. Derudover laver vi også en backup af dine data, så vi altid har dem i sikkerhed mens vi arbejder.

Kan det betale sig, at reparere sin Acer computer?

Hvorvidt det kan betale sig, at reparere din Acer computer kommer helt an på dig. I over 90% af tilfældene kan det dog godt betale sig, men det kommer naturligvis an på omfanget af skaderne.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu