Hjælp til GDPR

Den 25. maj 2018 vedtog EU Persondataforordningen, GDPR, som bedre skal sikre alle EU-borgeres rettigheder når vores persondata på en eller anden måde bliver brugt af virksomheder, myndigheder mv. For mange virksomheder og måske især de helt små, kan det virke ret uoverskueligt at sætte sig ind i den komplicerede lovgivning.

PC Klinik tilbyder at gøre det for dig og til en langt bedre pris end hos jurister og advokater. Vi hjælper dig fra start til slut og sikrer at din virksomhed overholder retningslinjer og forpligtelser.

Hvordan gør vi så lige det?

  • vi starter med et møde hvor vi gennemgår forpligtelser og ser på hvordan I behandler persondata i øjeblikket
  • vi laver roadmapping af jeres nuværende databehandlingsaktiviteter
  • vi analyserer hvilke mangler der er og hvilke ændringer der bør foretages
  • vi sætter gang i ændringerne
  • vi laver intern dokumentation, som skal kunne fremvises for Datatilsynet, hvis de ønsker det
  • vi rådgiver om beskyttelse af persondata og hvilken kryptering der bør bruges
  • vi vurdere risici
  • vi indhenter databahandlingsaftaler fra jeres samarbejdspartnere, systemer mv.
  • vi sikrer at krav til samtykker bliver overholdt
  • og meget mere……

PC Klinik sørger altså for at du får hjælp fra start til slut og vi tager alt besværet. Du bliver opdateret ofte i forløbet, bliver sat grundigt ind i dine forpligtelser og hvordan du helt konkret overholder persondataforordningen. Også hvad du skal gøre hvis en EU-borger henvender sig og ønsker at gøre brug af sine rettigheder.

PC Kliniks udgangspunkt er altid at du, din virksomhed og dine kunder bliver mindst muligt besværet af GDPR. Vi anbefaler sjældent køb af nye systemer, da der ofte slet ikke er brug for dem.

Er du allerede i gang med en GDPR-process hos en anden er du altid velkommen til at få en second opinion hos os.

Tilmelding til nyhedsbrev

    Book an Engineer

    Collection Day
    Computer / Laptop
    Brand
    Operating System
    First name

    Last name

    Email address

    Contact phone number

    Address

    City

    Special requests