Produkter

Om Os

Computer Support med 20 års praktisk erfaring

Velkommen til PC Klinik! Vi er baseret i København, hvor vi gennem mange år har opbygget et godt omdømme på baggrund af alle vores tilfredse og tilbagevendende kunder. Vi har eget værksted, hvor alle reparationer foretages, centralt i København på Falkoner Allé tæt på Frederiksberg Centret. Det er her alle vores MAC og PC reparationer, opgraderinger, serviceringer, osv., udføres.

Professionel service og hurtig levering

Hos PC Klinik står vi klar til at hjælpe dig. Vi lever i en digital tidsalder, hvor vi alle er mere eller mindre afhængige af vores computere - både på arbejdet og privat. Derfor er det naturligvis også meget ærgerligt, når teknikken ikke virker eller noget er gået i stykker. Det er enormt frustrerende, men dertil kan det også være dyrt, da man ikke kan udføre sit arbejde.

Derudover kan det være endnu mere frustrerende, at skulle betale alt for meget for amatør-udført arbejde, hvor man skal vente flere dage i træk. Det kommer ikke til at ske hos PC Klinik. Vi står altid klar til at levere arbejde af høj kvalitet, professionelle computer reparationer og den bedste tid mulig, alt efter hvad vi skal lave for dig. Derudover laver vi det naturligvis også til den bedste tænkelige pris. 

Vi går meget op i, at sørge for, at du er velinformeret og ved præcis hvor lang tid det kommer til at tage, samt hvor meget det kommer til at koste. På den måde kommer der ikke nogle ubehagelige overraskelser for dig - du ved præcist hvad det koster, samt hvornår du får din computer tilbage.

Har du brug for hjælp?

  • +45 35 35 27 35
  • kontakt@pcklinik.dk

Sociale Medier

PC Klinik - Din samarbejdspartner

Hos PC Klinik udfører vi kvalitetsreparationer af både MAC og PC, samt meget andet. Vi står både klar til at hjælpe virksomheder og private, og er altid fokuseret på, at udføre opgaver med høj kvalitet til den bedste pris.

Vi vil være din samarbejdspartner, som altid står klar til at hjælpe dig. Uanset om du er privat eller driver virksomhed, så er vores mål, at give dig Danmarks bedste service. Vi ønsker, at du går fra os med en rar følelse af, at vi har udført et godt stykke arbejde og at du er blevet behandlet godt i gennem hele processen.

Måden vi griber en opgave an på er, at vi finder den bedste løsning til dit problem og derefter tilbyder vi den bedste tænkelige pris. Under selve reparationen bruger vi udelukkende originale reservedele, da uoriginale dele på sigt kan resultere i mange andre tekniske problemer og i sidste ende blive en meget dyr løsning.

Computer reparation på Falkoner Alle

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for en computer reparation, computer support, computer opgradering, eller andet, så er du altså mere end velkommen til at besøge os på Falkoner Alle, hvor vi med glæde vil klare dette for dig. 

Har du ikke mulighed for at komme forbi værkstedet, så er du også mere end velkommen til at give os et kald på +45 35 35 27 35, hvor vi sidder klar til at give dig en gratis vurdering på hvad din reparation vil koste. Vi glæder os til at høre fra dig.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu