Produkter

Få hjælp til din PC med fjernsupport af PCKlinik

Har du problemer med din computer? Så kan vi tilbyde dig fjernsupport til din MAC eller PC. Vi kan hjælpe dig uanset hvor du er, da vi kan fjernstyre din computer. På den måde kan vi fikse din IT-problemer hurtigt og effektivt. Hvis du har brug for fjernsupport, så er det bare med at udfylde formularen på denne side, så vi kan hjælpe dig med det samme.

Med fjernsupport er det muligt for vores IT-teknikere, at overtage styring på din PC eller MAC – uanset hvorhenne i verdenen du befinder dig. Når du vælger at modtage fjernsupport, så giver du en af vores IT-teknikere adgang til at overtage styringen af din PC. Det giver dermed dem adgang til at kunne fejlsøge, reparere og installere programmer på din computer.

Med fjernsupport kan du spare tid og bøvl, da du slipper for at skulle have besøg eller tage din computer med et sted hen. Derudover gør det også det muligt for dig, at få løst problemet lige med det samme. Fjernsupport kan bl.a. være en god ide til opgaver som:
– Opsætning og installation af mailkonti
– Printerinstallation
– Af-installation af komplekse programmer
– Backup eller oprydning af dokumenter og filer
– Fjernelse af virus
– Opsætning af cloud tjenester

Så nemt er det at få fjernsupport til MAC eller PC

Det er super nemt, at booke fjernsupport fra os. Du kan blot kontakte os via vores hjemmeside og så kan vi hjælpe dig. Vi anbefaler, at vi snakker i telefon under hele processen, så vi kan holde dig opdateret på hvad vi gør.

Du betaler som udgangspunkt for 30 minutter. Prisen er 10,- inkl. moms pr minut for private og 12,- ex. moms for erhverv.

For at gøre det hele så effektivt og nemt så muligt, så anbefaler vi, at du installere klienten til fjernsupport inden vi går i gang, men det hjælper vi naturligvis også gerne med.

Opsætningsguide:

Privatkunde:

1. Besøg hjemmesiden og accepter download af fil.

2. Åben den downloadede fil.

3. Indtast virksomhedsnavn under navn og meddel sessionskoden fra programmet.

4. Accepter fjernstyring af computeren når popup fremkommer.

Du er nu klar til fjernsupport af din computer.

Erhvervskunde:

1. Besøg hjemmesiden og accepter download af fil.

2. Åben den downloadede fil.

3. Indtast virksomhedsnavn under navn og meddel sessionskoden fra programmet.

4. Accepter fjernstyring af computeren når popup fremkommer.

5. Du er nu klar til fjernsupport af din computer.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu