Produkter

Reparation af iPad

Har du været ude i den uheldige situation, at du har tabt din iPad og skærmen eller noget andet dermed er gået i stykker? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Der er nemlig ikke nogen grund til, at købe en helt ny iPad. Her hos PCKlinik klarer vi med glæde en hurtig reparation af din iPad, så du kan fortsætte med at bruge den.

Vi har 20 års erfaring med IT og Apple reparationer, så vi kan med garanti fikse din iPad for dig. Vi har erfaring med alle iPad modeller, så uanset om det er en iPad 1 eller en af de nyeste iPads, så kan vi reparere den for dig. 

Vi kan både tilbyde iPad reparationer til private samt til store erhvervsaftaler, så uanset om du er privatperson, der har en enkelt iPad eller i er en organisation, som har brug for et fast sted, hvor de ansatte kan få deres produkter repareret til gode priser, så er vi her for jer. Vi er hurtige til at reparere jeres produkter og de fleste reparationer er færdige indenfor en enkelt dag.

Vi er beliggende på Falkoner Allé tæt på Frederiksberg Centret, hvor du altid bare kan komme forbi med dit produkt uden tidsbestilling og få det repareret med det samme.

Reparation af iPad priser

◉ Udskiftning af ødelagt skærm 695,-

◉ Udskiftning af ødelagt batteri 595,-

◉ Udskiftning af jackstik 395,-

◉ Opsætning af Email 500,-

◉ Data gendannelse fra ødelagt iPad 1.500,-

Disse iPads reparerer vi ofte:

◉ iPad 5th generation (2017)

◉ iPad 6th generation (2018)

◉ iPad 7th generation (2019)

◉ iPad 8th generation (2020)

◉ iPad Air

◉ iPad Air 2

◉ iPad Air 3

◉ iPad Pro 10.5

◉ iPad Pro 11

◉ iPad Pro 12.9

Hvor lang tid tager en iPad reparation?

Vi kan typisk reparere din iPad indenfor blot et døgn, men hvor lang tid det tager, at reparere din iPad vil naturligvis komme an på hvilke skader din iPad har været udsat for.

Hvis det blot er skærmen eller batteriet der er gået i stykker på din iPad, så kan vi typisk reparere dette på ca. 24 timer, så du kan komme tilbage allerede dagen efter og hente din iPad. Ligeledes vil det ca. tage 24 timer, at reparere din iPad, hvis det er glasset bag på iPad’en der er gået i stykker.

FAQ - Reparation af iPad

Er der garanti på min iPad reparation?

Der er altid 12 måneders garanti på de dele, som vi udskifter på din iPad. Det kan f.eks. være glas, batteri, osv.

Bliver mine data slettet på min iPad?

Som udgangspunkt kommer vi slet ikke til at ændre noget på dine data under reparationen. Det er dog altid en god ide, at lave en sikkerhedskopi af din iPad inden vi går i gang. Det skyldes, at der kan være fejl på din iPad, som kræver, at enheden bliver nulstillet. Er det tilfældet, så spørger vi naturligvis om lov inden vi gør det.

Giver det mening, at reparere min iPad?

For det meste giver det god mening, at reparere sin iPad i stedet for at købe en ny. Det er både billigere og bedre for miljøet. I sidste ende er det dog op til dig, at vurdere om du mener, at det kan betale sig. Det kan specielt godt betale sig, hvis det er glasset eller batteriet der er gået i stykker.

Er din iPad generelt i meget dårlig stand, så kan det dog være, at det giver bedre mening, at købe en ny.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu