Produkter

Batteriskift til MAC eller PC?

Vi har ekspertisen og delene til at udskifte alle former for batterier på bærbare computere, uanset om det er Mac eller PC.
Hvis dit batteri er gået i stykker eller du oplever forkortet levetid  på det, så kan vi uden problemer hjælpe dig med at få skiftet det gamle batteri ud til et bedre og helt nyt batteri.
Der findes mange forskellige mærker og modeller, hvor både prisen og kvaliteten varierer.
Her hos PCKlinik bruger vi udelukkende batterier direkte fra producenten, så længe det er muligt, så du kan forvente originale batterier af høj kvalitet.

Opgradering af batteri

Det kan også være, at du ikke bare vil udskifte dit batteri, men gerne vil opgradere det til et, der er endnu bedre. Uanset om dit batteri er gået i stykker eller virker helt fint, så kan vi hjælpe dig med at opgradere dit batteri til et der har en endnu længere levetid.

De fleste batterier har forskellige levetider, da levetiden afhænger af størrelsen og milliampere. Har du ofte din bærbare computer med på farten, så kan det godt give meget god mening, at opgradere til et kraftigere og større batteri.

Batteriskift på Macbook

Vi er også specialister i udskiftning af batterier på både MacBook Air og MacBook Pro.

Vil du gerne have dit MacBook batteri udskiftet, eller har du bare spørgsmål ang. udskiftning af batteri, så er du altid meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi hos vores butik. Vi tager med glæde en snak med dig om hvad vi kan gøre for dig.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu