Produkter

Sikkerhedskopiering og backup af data

Hvor lang tid siden er det, at du tog en backup af din PC? Vi kan sørge for, at tage en sikkerhedskopiering af din data, så du ikke mister alle de vigtige ting du har på din computer.

PCKlinik kan lave en sikkerhedskopi af alle dine filer og dit system. At lave en sikkerhedskopiering af dit data er altid en god ide. Desværre, så finder de fleste først ud af hvor god en ide det er, når selve skaden er sket og de har mistet deres filer. Derfor rådgiver vi altid vores kunder til at gøre brug af ekstern harddisk, en USB nøgle eller at bruge en tjeneste, som f.eks. Google Drive eller DropBox. På den måde har de altid en kopi af deres filer.

Desværre er det noget vi ofte oplever, at kunder ikke har gemt deres dokumenter eller billeder. På trods af at det kun tager meget kort tid, så er der mange der glemmer det eller nedprioriterer det. Det kan dog blive meget dyrt at få denne data genskabt fra en harddisk der er gået i stykker. Derfor er det vigtigt, at få lavet en backup et par gange årligt. Hvis din computer skulle blive stjålet, så er der meget lille chance for, at du ser dine filer igen uden en backup.

PCKlinik anbefaler, at du bruger en ekstern harddisk og på manuel vis overfører de ønskede filer til denne harddisk. Opbevar herefter denne harddisk et sikkert sted. Der findes også diverse softwareprogrammer, som du kan bruge til dette.

Du kan f.eks. anvende DropBox, som er et meget sikkert og godt valg. Med Dropbox kan du uploade filer til skyen, hvor de bliver gemt på en server. Når du er oline bliver filerne synkroniseret med din computer, hvilket betyder, at du hele tiden kan være sikker på, at du har det samme indhold på serveren, som du har lokalt. Skulle du så miste din computer, så kan du altid downloade det hele ned fra Dropbox på din nye computer.

Der er mange fordele ved Dropbox:

  • Deling af data med venner og familie
  • Automatisk sikkerhedskopiering

Hos PCKlinik kan vi altid hjælpe med at opsætte og installere Dropbox for dig.

Hvornår bør du være ekstra opmærksom på, at få lavet en backup?

Hvis din computer begynder på, at opføre sig anderledes, så er det selvfølgelig bare endnu større grund til at lave en sikkerhedskopi, da det kan være et tegn på, at den snart brænder sammen.

Du kan selv vælge om du vil lave en sikkerhedskopi af hele computeren eller bare bestemte dokumenter, billeder, musik, osv.

En helt almindelig backup koster 500 kr. inkl. moms. Dertil er der prisen på en ekstern disk medmindre du selv har disk med.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu