Produkter

Datagendannelse – Vi kan redde dit data

Hvis du står i den uheldige situation, at du har mistet dit data, så kan vi her hos PCKlinik hjælpe dig med at genskabe dem. Vi kan hjælpe til med at genskabe data både hvis harddisken er beskadiget eller hvis det er blevet slettet.
Er harddisken gået i stykker, så kan vi hjælpe til ved at genskabe de filer, der er blevet ødelagt. Det hedder data recovery.
Der kan være mange forskellige årsager til hvorfor din harddisk er i stykker og dermed har problemer med at fremvise dit data. Det kan f.eks. komme fra overophedning, hvis din harddisk er blevet for varm, da der er dårlig afkøling kombineret med overbelastning. Det kan også være, at computeren er blevet tabt eller har fået et slag mens harddisken har været aktiv. Det kan nemlig resultere i, at læsearmen eller skiven er skadet. Det kan derudover også være, at der er en defekt på harddiskens print.

Datagendannelse muligheder når harddisken er gået i stykker

Man kan gendanne data (data recovery) på flere forskellige måder. Det kommer også meget an på hvilken skade der er tale om. Hvis vi skal gendanne dit data, så tager vi først harddisken ind til en fejlsøgning. Hvis vi vurderer, at det er muligt at genskabe denne data, så vil det som regel koste 1.500 kr. inkl. moms at få denne data ud på en ny harddisk. Alt efter skaden, så kan denne proces tage flere timer og i nogle tilfælde flere dage.

Er harddisken defekt på grund af at printkortet er defekt, så er der også mulighed for, at vi kan hjælpe med det. Vores lager er fyldt med ældre og nyere harddiske, hvor printet fungerer. Derfor er det også god sandsynlighed for, at vi har et print liggende, der er det rigtige til din harddisk.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu