PC-KLINIK tilbyder næsten alle former for IT reparationer.

Vi starter altid en reparation med at vi fejlsøger din computer. Herefter får du en oversigt over hvad der er galt samt et tilbud på reparationen.

PC-KLINIK udfører størstedelen af reparationerne indenfor 1-3 dage. Du har mulighed for at få din reparation udført ekspres, hvilket betyder at din computer bliver fejlsøgt med det samme, og dermed kan reparationen ofte være udført inden for få timer.

 

Vi er placeret på Sjælland nærmere Frederiksbjerg. Vi har et fuldt funktionelt værksted og tilhørende butik/showroom hvor det er muligt at købe computere og tilbehør. Vi har blandt andet et stort sortiment i brugte kvalitets computere, samt alt i tilbehør til computere og smartphones.

 

Ud over at du kan få service, reparation og udstyr i vores butik, har du også mulighed for at bestille en ekstern tekniker til at komme hjem til dig og hjælpe med dine IT problemer.

Du kan læse mere om vores eksterne IT support her.

 

Læs meget mere om hvilke services vi tilbyder ved at klikke på menuen ”services”

Ofte Stillede Spørgsmål

Du kan altid regne med PC-KLINIK og vi tilbyder dig op til 12 måneders garanti på alle reparationer, medmindre andet er oplyst.

Nej der sker ikke noget med din data når du indleverer din PC til reparation. PC-KLINIK udfører aldrig reparationer eller indgreb i computeren uden at have aftalt det med kunden.

Endvidere sikrer vi os altid at vores kunder bliver tilbudt backup, hvis computeren skal geninstalleres.

Det er en vurderingssag, men ofte kan det bedst betale sig at få repareret computeren. Man skal være opmærksom på at hvis man vælger at købe en ny computer, så er det stadig en udgift forbundet med installation, opsætning, backup osv. Den udgift kan spares ved at få udført en reparation i stedet.

Vi sælger også IT udstyr, og kan derfor hjælpe vores kunder videre hvis det ikke er muligt at reparere det indleverede udstyr.