Produkter

Opgradering af PC - Gamer

Det kan give meget god mening, at opgradere sin PC. Den hyppigste årsag er naturligvis for at gøre sin computer hurtigere helt generelt. Det kan være, hvis du gerne vil bruge computeren til spil eller bare lukker og åbner tunge programmer mange gange i løbet af dagen.

Hvis du går med planer eller drømme om at opgradere din PC, så hjælper vi gerne dig. Vi er eksperter i opgradering af PC, så uanset hvad og hvordan du gerne vil opgradere, så kan vi hjælpe dig. Her kan du læse mere om nogle af de mest hyppige opgraderinger.

Solid State Disk – Opgradering til SSD

Opgradering af harddisken til SSD er efterhånden ved at være noget man skal gøre – specielt hvis man gamer eller bruger tunge programmer. Opgradering af harddisken til SSD gør computeren mindst dobbelt så hurtig til at starte programmer. Derudover kan computeren hente data fra en SSD meget hurtigere end fra en mekanisk harddisk. Det første skridt til at gøre din computere hurtigere og mere stabil bør derfor være, at opgradere harddisken til SSD.

Har du en gammel SSD disk i din computer? Så giver det stadig god mening at opgradere. SSD diskene bliver konstant opdateret og de moderne SSD diske kan slet ikke sammenlignes med de gamle.

RAM opgradering

RAM har i lang tid været en vigtig del af at gøre en computer hurtigere og er det bestemt stadig. Hvor mange RAM en computer bør indeholde afhænger meget af hvad du skal bruge computeren til. Skal din computer f.eks. bruges til kontorarbejde, videoer og mindre spil eller grafikarbejde og kraftige spil? Her er nogle retningslinjer du kan følge:

Kontorarbejde: 4-8 GB RAM
Videoer og mindre spil: 8-16 GB RAM
Grafikarbejde og kraftige spil: 16-32 GM RAM

Heldigvis er det rimeligt nemt, at opgradere RAM i en computer. Du skal blot vide hvilke RAM bundkort du skal bruge, samt hvor RAM computerens bundkort og CPU understøtter.

Grafikkort

Grafikkortet er specielt vigtigt til gaming eller grafisk arbejde.

Grafikkortet vil alt efter kvaliteten påvirke hvor mange billeder din computer kan producere i sekundet. Det er også det man kender som FPS (Frames Per Second). Har du f.eks. købt en 4K skærm, så vil det med god sandsynlighed også være nødvendigt at opgradere til et grafikkort, der kan producere nok FPS til 4K.

Bruger du ikke computeren til grafisk arbejde eller gaming, så vil grafikkortet dog ikke have den helt store betydning for dig. Er du dog meget interesseret i gaming, så vil grafikkortet være afgørende. Mange af de nye spil kræver, at man har et godt nok grafikkort, som kan afvikle spillene. Det er nemt, at installere et nyt grafikkort, men der er nogle ting, som er vigtige at vide inden man gør det. F.eks. skal portene i computerens bundkort passe til grafikkortet og strømforsyningen skal være kraftig nok til at kunne understøtte grafikkortet. Derfor er det altid en god ide, at snakke med en ekspert inden man opgraderer sit grafikkort. Du vil spare både penge og tid ved at lave en korrekt opgradering.

CPU / Processor

Hvis du har en stationær PC, så kan du også relativt nemt opgradere processoren i den. Det vil ofte give god mening, at opgradere denne, specielt hvis den er gammel, da prisen på processorer ikke er specielt høj. Ved at udskifte din CPU får du en væsentligt hurtigere computer med mere regnekraft. Hvis du anvender programmer, som har store krav til regnekraften, så er det specielt en god ide.

Det er ikke så god en ide, at skifte CPU’en på en bærbar computer, da det enten kan være umuligt eller meget svært. Derudover er disse former af CPU’er også betydeligt mere dyre, da der ikke bliver solgt mange af dem.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu