Produkter

Udskiftning af harddisk på bærbar eller stationær PC

Har din PC problemer med at starte? Eller kan Windows ikke åbne? Det kan skyldes, at din harddisk er defekt.

Andre tegn på, at harddisken er defekt kan være, at den slukker umotiveret eller at den støjer/kommer med en “klik” lyd.

Vi kan hurtigt og nemt kontrollere om din harddisk er defekt eller har fejl. Vi kan scanne din harddisk for fejl og derefter give dig en rapport på tilstanden af din harddisk. Her kan vi ofte opdage fejl på din harddisk inden det er for sent.

Det er en stor hjælp, da du så kan opdage fejl på din harddisk inden det er for sent og den er totalsmadret. På den måde kan du nå, at tage en backup af din harddisk.

Vi kan udskifte din harddisk og derefter installere Windows systemet på din  computer på kort tid. Typisk vil det tage 1-2 dage. Når du skal udskifte din harddisk, så vil vi anbefale, at du skifter den til en ny SSD harddisk. Denne harddisk er nemlig dobbelt så hurtig, som de traditionelle harddiske. Den koster lidt mere, men det er bestemt pengene værd.

Derudover er holdbarheden på en SSD disk også betydeligt bedre, da den ikke er mekanisk, som en traditionel harddisk er.

Hvis vi skal udskifte din harddisk, så tilbyder vi også, at tage en backup af dine data. På den måde undgår du, at miste vigtige filer, som billeder, musik eller andet. Ligeledes kan vi sørge for, at opsætte din computer med dit system og dine programmer, så det fungerer fuldstændigt ligesom før du udskiftede din harddisk.

Tegn på at harddisken er defekt:

◉ Harddisken larmer eller kommer med “klik” lyde

◉ Windows lukker umotiveret ned

◉ Blå skærm

◉ Computeren fryser pludseligt midt under brug

◉ Windows indlæses ikke korrekt

◉ Computeren kan slet ikke starte

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu