Produkter

Erhverv IT-reparation samarbejdspartner

Her hos PCKlinik er vi det ideelle valg for kunder, der søger en pålidelig og effektiv specialist i reparation af virksomheds-IT. Med flere års erfaring i branchen har vi opbygget et stærkt ry for at levere førsteklasses IT-tjenester til virksomheder i alle størrelser. 

 

Vores team af højt kvalificerede fagfolk er dedikerede til at sikre, at hver enkelt kunde modtager personlig opmærksomhed og rettidige løsninger på deres IT-problemer. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed afspejles også i vores brug af kun det bedste udstyr og software i branchen.

Lynhurtig diagnose og reparation

Når du oplever problemer med computeren, telefonen eller tabletten, så er du altid velkommen til at komme forbi PCKlinik, hvor du kan få lige præcis den hjælp, som du har brug for. Vi kan foretage en diagnose af din computer på maksimalt et par timer og vil derefter kunne gå direkte i gang med reparationen, hvilket vil sige, at du kan have computeren, mobilen eller din tablet med hjem allerede samme dag igen.

◉ Problem-diagnose på under 2 timer

◉ Reparation af din enhed samme dag

Lån en computer eller telefon, hvis det er nødvendigt

Hvis du akut har brug for en enhed imens vi reparerer din enhed, så har vi lånemaskiner, som du kan låne undervejs. På den måde kan du fortsætte med at arbejde selv mens din enhed repareres.

Hvorfor vælge PCKlinik?

Det helt store spørgsmål er altså, hvor meget koster det, at få lavet en erhvervs reparation hos PCklinik? 

Måden vi gør det på er, at vi på 1-2 timer kan foretage en undersøgelse af din enhed, og derefter kan vi give dig et reparationstilbud ud fra tilstanden på din enhed.

Vil du gerne have din enhed fikset lige med det samme, så kan du købe en ekspressundersøgelse af din enhed til 600 kr.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu