Produkter

GIV DIN MAC EN LÆNGERE LEVETID

Er du klar over, at du skal rense din mac jævnligt?

Er din Macbook blevet udsat for en vandskade? Du kan finde vandskade macbook pris her. Hvis ikke, så er du langt fra den eneste. De fleste glemmer nemlig alt om at rense deres Mac. Det kan dog være en meget dum fejl, som kan resultere i en markant forringet levetid. Dermed bliver det også til en dyr fejl, da man kan blive nødt til at reparere eller udskifte sin Mac meget tidligere end hvis man havde husket at rense den.

 

Hvorfor du bør rense din Mac

Når man ikke holder sin Mac ren indvendigt, så opbygges der mere og mere støv i den. Det gør, at luftvejene bliver blokeret og at den dermed ikke kan slippe af med varmen på effektiv vis. Det kan også betyde, at blæseren bliver helt blokeret og dermed ikke længere kan dreje rundt. Det gør din MacBook langsommere og får blæseren til at larme. Din MacBook er intelligent, hvilket typisk er en meget god ting. Men når der er opbygget støv i Maccen, så gør den simpelthen bevidst sig selv langsommere for at udskille mindre varme, da den kan mærke, at den ikke kommer af med varmen. Hvis computeren slet ikke kan kompensere med varmen, så kan den også finde på at lukke ned helt uventet, for at undgå skader. Kører batteriet ikke specielt godt på din Mac længere? Vi kan foretage et macbook batteri skift på din computer.

Hvordan ved du om din Mac skal renses?

Din Mac bliver hurtigt varm

Din Mac lukker ned helt uventet

Din Mac er blevet langsom

Din Mav er begyndt at larme

Din Mac er ikke blevet renset i to år

Din Mac bruges ofte i sofaen, sengen eller andre støvede steder

Rensning af Mac

Heldigvis, så er det meget simpelt, at rense din Mac.

Det gør vi ved at skille den af og derefter rense de forskellige komponenter med trykluft. Efter vi har gjort dette, så kan din Mac få luft ind i systemet igen, som var den helt ny. Alt efter hvilken type Mac der er tale om, så tager det typisk 30-60 minutter. Det tager så kort tid, at de fleste vælger ekspres service, nyder en kop kaffe og kan derefter tage deres Mac med hjem igen. Har du spildt sodavand i tastatur hos dig? Så kan vi reparere dit tastatur for dig.

Hvad koster rens af Mac?

◉ Rens af Macbook, Macbook Pro, Macbook Air  400,-

◉ Rens af  iMac 400,-

◉ Rens af  Mac Pro, Mac mini 400,-

◉ Ekspres service 350,-

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu