Forebyg virus og hacking

Er du bange for om din computer har fået virus? Så kan vi hjælpe dig ved at scanne og rydde op i dit system. Vi har ekspertisen til at få dit system op at køre igen – selv hvis det er meget slemt inficeret.

Hvis du har står i den situation, at din computer har fået virus, så vil du måske opleve et af følgende symptomer:
– PC’en er ustabil, langsom, lukker programmer ned umotiveret eller slukker helt af sig selv.
– De vira der eksisteret i dag er meget kompliceret og du kan derfor ikke altid stole på, at den er blevet fjernet fra din computer, efter du har scannet din computer med et bestemt program.

Her hos PCKlinik kan vi hjælpe dig med at fjerne virusser fra din computer og dermed sikrer, at du fremadrettet er bedre beskyttet. Bestiller du et virus-tjek fra os kan vi rådegive dig virusprogrammer og du får dermed også et gratis virus program med i prisen.

Et virus-tjek inkluderer: 
– Fjernelse af spyware
– Program til at beskytte sig selv i fremtiden

Spyware og malware

Er du blevet træt af at der er mange POP-up sider, når du er på internettet? Eller utallige reklamer uanset hvor du befinder dig på nettet. Så er der desværre god sandsynlighed for, at du er ramt af spyware, malware.

Et andet symptom på dette kan være, at din browser har skiftet startside, eller der er kommet en ny navigationsbar på dit system, som du ikke kan fjerne?

Spyware er små stykker software, som bliver installeret på din PC, helt uden at du overhovedet er klar over, at de bliver installeret. Det kan skyldes flere ting, det kan også være fordi dine sikkerheds-indstillinger i din browser er svag.

Spyware er generelt set ikke specielt farligt, men det kan være utroligt irriterende og frustrerende for brugeren. Hos PCKlinik kan vi installere, scanne og fjerne malware og spyware fra din computer.

PCKlinik anbefaler – ESET – Multi-Device

Løsningen til flere platforme som pc’er, Mac-computere og mobilenheder.

Uanset hvilken enhed du bruger, når du bruger netbank, shopper, surfer eller bruger sociale netværk online, så indeholder internettet de samme sikkerhedsrisici – herunder malware-infektioner, cyberkriminalitet og phishing. Så det er vigtigt at sikre, at alle dine tilsluttede enheder og de personlige data, du gemmer på dem, er beskyttet mod alle de trusler, der er på internettet.

ESET – Multi-Device er den brugervenlige sikkerhedsløsning til flere platforme med én licens, der beskytter næsten alle kombinationer af pc’er, Mac-computere, Android-smartphones og Android-tablets og giver dig:

  • Sikkerhed til flere enheder – med prisvindende beskyttelse, der er optimeret til alle enheder
  • Fleksibel beskyttelse – der giver dig kombineret sikkerhed, der passer til alle kombinationer af enheder
  • Beskyttelse i realtid – mod alle nye og kommende malware- og internettrusler
  • Tyveribeskyttelse – der sikrer dine data, hvis din Android-smartphone eller -tablet går tabt eller bliver stjålet

Hvad koster det?

ESET sælges som en 3 eller 5 licens bruger, som betyder at du må installere produktet på 3 eller 5 enheder.

  • Licens til 3 enheder: 495,- (Kr. 395,- ved køb af PC eller virusfjernelse)
  • Licens til 5 enheder: 595,-