PC-KLINIK kan hjælpe med at fejlsøge og reparere dit Apple produkt.

Mistænker du din computer for at have fået virus står vi klar til at hjælpe dig med scanne og rydde op på dit system. PC-KLINIK kan få systemet op og køre igen, selv hvis den er slemt inficeret.

Hvis din PC har fået virus vil du sikkert opleve et af følgende symptomer:

Din PC bliver langsom og ustabil, lukker programmerne ned umotiveret, eller din pc slukker af sig selv.

I dag findes der en masse forskellige vira, som kan være kompliceret at fjerne fra din PC, derfor kan du ikke altid stole på at viraen er fjernet ved at scanne den med et bestemt program.

Vi hjælper dig med at fjerne virus og sikre, at du er bedre beskyttet. Vi rådgiver om virusprogrammer og bestiller du et virus-tjek vil du automatisk få et gratis virus program med i prisen.

Et virus-tjek omfatter også fjernelse af spyware og et program til at beskytte sig i fremtiden.

Spyware og malware

Hvis du er træt af POP-UP sider, eller reklamer der hele tiden kommer frem på din skærm, uanset hvor du befinder dig på nettet. Er du sikkert blevet ramt af spyware, malware.

Et andet symptom på spyware kan være at din browser (Internet Explorer) har skiftet startside, eller der pludselig er kommet en ekstra navigationsbar på dit system, som er umulig at fjerne.

Hvad er Spyware? Spyware er små programmer der installeres på din PC. I mange tilfælde vil du ikke opdage at programmerne bliver installeret. Det kan også være pga. af dine sikkerheds-indstillinger i Internet Explorer er for svage.

Disse programmer opsnapper din færden på nettet, og tilbage rapporterer den til en server, som bagmænd bruger til at analysere f.eks. hvilke reklamekampagner du er i målgruppen for.

Helt generelt er Spyware ikke farligt, men meget irriterende, og tager meget tid for dig. Vi installere, scanner og fjerner spyware og malware fra din PC.

Uanset hvilken enhed du bruger, når du bruger netbank, shopper, surfer eller bruger sociale netværk online, så indeholder internettet de samme sikkerhedsrisici – herunder malware-infektioner, cyber kriminalitet og phishing. Så det er vigtigt at sikre, at alle dine tilsluttede enheder og de personlige data, som du gemmer dem på, er beskyttet mod alle de trusler, der er på internettet.

Ofte Stillede Spørgsmål

Der er nogle tegn på at din computer har en virus. Det kan være at den er blevet langsommere end normalt, ikke i stand til at åbne programmer, at den har pop-ups samt anden uventet opførelse. Den eneste måde at finde ud af det er ved at scanne for virus.

Det smarteste du kan gøre er at fjerne infektionen så hurtigt som muligt. Venter du med at fjerne infektionen kan det føre til dårligere ydelse, sikkerheds problemer og, i ekstreme tilfælde, data tab. Virus problemer er noget vi ser ofte, du er velkommen til at kontakte os for gode råd omkring hvordan du sikrer dig samt råd til at fjerne virus.

PC-KLINK vil gøre vores aller bedste for at fjerne din PCs virus uden at påvirke dine data, men virus og spyware kan være uforudsigelige. For at være helt sikker på at data ikke bliver påvirket, anbefaler vi at du laver en back-up af dine data før du indleverer din PC til virus fjernelse, eller får os til at lave en backup for dig.

I nogle situationer kan vi genskabe mistet data. Virus kan forårsage omfattende skader og permanent slette data. Dog er der en chance for at en Data Recovery kan genskabe dine data. Kontakt os evt. og hør om data genskabelse er den rigtige løsning for dig.

Ja. Vi dobbelt tjekker, altid at virus, spyware og alt malware er fjernet før vi udleverer din computer. Er din computer stadig inficeret arbejder vi til den er virus fri.

Virus fjernelse vil højest sandsynligt gøre din computer hurtigere. Virus, spyware og malware bruger ofte ekstra system ressourcer, hvilket kan gøre en computer langsommere.

Aldrig sig aldrig. Vi gør alt hvad vi kan og forsøger med alle midler at rense din computer. Skulle vi dog nå til punktet hvor alt håb er ude, kan vi hjælpe dig med at geninstallere dit system og få den op og køre så hurtigt som muligt.