Produkter

Reparation af iPhone

Har du været ude i den uheldige situation, at du er kommet til at smadre skærmen på din Apple iPhone? Så behøver du ikke, at købe en helt ny. Du er nemlig kommet til det helt rigtige sted, hvor vi kan reparere din skærm til en god pris.

 

Vi har 20 års erfaring med at reparere Apple og andre IT produkter, og kan dermed med garanti reparere dit Apple produkt. Når vi reparerer dit produkt, så bruger vi naturligvis udelukkende kvalitets reservedele og der er altid garanti på vores reparationer.

 

Når der er tale om en skærm på en iPhone eller iPad, som er gået i stykker, så kan vi typisk udskifte og reparere den for dig på blot 30-60 minutter, så du hurtigst muligt kan komme videre med dit Apple produkt. Når du vælger at få din skærm repareret hos os, så kan du vælge mellem skærme i to forskellige kvaliteter: original kvalitet eller A kvalitet.

 

Hvordan fungerer en iPhone reparation?

Når du skal have repareret din iPhone, så er det ikke nødvendigt, at lave en tidsbestilling. Du kan blot møde op til vores butik indenfor vores åbningstid og indlevere dit Apple produkt, og så går vi igang med det samme med at fikse dit produkt. 

Når vi har fået dit produkt, så starter vi altid ud med at fejlsøge produktet. Det vil sige, at vi fejlsøger og tester alle delene af dit produkt, så vi kan finde helt frem til hvad der er galt med produktet. Efter fejlsøgningen, så kommer vi ud til dig med et godt overblik over hvilken eller hvilke fejl, der er med produktet, samt en overskuelig oversigt over hvor meget det vil koste at reparere produktet. På den måde er der ikke nogen ubehagelige overraskelser og du har altid et fuldt økonomisk overblik over det hele.

Fordelene ved at vælge PCKlinik til at reparere din iPhone

◉ Vi bruger kun originale reservedele

◉ Vi kan reparere din iPhone mens du venter i butikken

◉ Der er altid garanti på din iPhone reparation

◉ Hurtig og god kundeservice

◉ De bedste priser

◉ Vi kan montere beskyttelsesglas gratis på din iPhone

iPhone Reparation - Spørgsmål

Er der garanti på reparation af iPhone hos PCKlinik?

Der er altid 1 års garanti på vores reparationer. Uanset hvilke dele der skal udskiftes eller hvilken model der er tale om.

Bliver mine data slettet, når jeg indleverer min iPhone til reparation?

Vi rører ikke ved dine data, når vi reparerer din iPhone. Det er dog en god ide, at lave en sikkerhedskopi.

Giver det mening, at reparere min iPhone?

Det er op til dig, at vurdere. Når vi giver en prisoversigt til dig kan du vurdere om du vil reparere din iPhone eller købe en ny. I de fleste tilfælde giver det dog god mening, at reparere den. Så gør du noget godt for pengepungen og for miljøet.

Min iPhone skærm er flækket - er det nødvendigt med en undersøgelse?

I mange situationer er det ikke nødvendigt, at foretage en undersøgelse på din iPhone, hvis det er meget tydeligt, at det bare er skærmen der skal skiftes. Det er dog en god ide, at få enheden undersøgt, så man kan være sikker på, at der ikke er flere fejl.

Hvor meget koster en ny skærm til iPhone?

Det er forskelligt fra model til model, hvor meget en ny skærm koster. Du kan finde prisen på udskiftning af din iPhone skærm i vores prisoversigt.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu