Produkter

Reparation af iMac

Er din iMac gået i stykker? Og er du derfor på udkig efter en billig iMac reparation? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er specialister i at reparere Apple produkter og ved præcist hvad der skal til for at reparere din iMac.

Vi er helt med på, at din iMac er en vigtig del af din hverdag. Derfor kan du også tilvælge at det skal være en ekspres reparation, hvilket betyder, at vi går i gang med reparationen med det samme. På den måde kan du få din iMac tilbage igen allerede efter få timer.

Fordelene ved at vælge PCKlinik:

◉ 20 års erfaring med IT og Apple reparationer

◉ Vi kan lave en ekspres reparation af din iMac

◉ Vi er specialister og leverer altid høj kvalitet

◉ Vi har tilfredshedsgaranti

◉ Vi tilbyder de bedste priser

Sådan reparerer vi din iMac

Det første skridt af din iMac reparation er, at vi starter en indledende undersøgelse af din computer. Der kan være flere forskellige årsager til, at du oplever de fejl som du gør, og derfor er det vigtigt først at finde frem til den korrekte årsag.

Efter vi har fejlsøgt din iMac og ved præcist hvad der er galt med den, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud på at reparere den. Det gør vi naturligvis til den bedst tænkelige pris.

Hvor lang tid denne reparation vil tage kommer an på hvor omfattende en reparation der er tale om. Har du ikke tid til at vente, så kan du dog tilvælge ekspres reparation, hvilket betyder, at vi går i gang med din iMac med det samme. På den måde kan du typisk få din iMac tilbage allerede indenfor 24 timer.

Vores værksted på Falkoner Alle har alle de nødvendige reservedele samt udstyret til at sikre en professionel reparation af din iMac.

Hyppige reparationer på iMac

◉ Udskiftning af harddisk eller SSD

◉ Opgradering af RAM

◉ Opdatering af MacOS

◉ Reparation af grafikkort ( VST fejl )

◉ Udskiftning af skærmen

◉ Rens af iMac

◉ Udskiftning af glasset

◉ Udskiftning af strømforsyning

◉ Hjælp til at sætte mail op

◉ Opsætning af iCloud

◉ Reparation af iMac Pro og Air

Billig iMac reparation af høj kvalitet

Der er mange penge at spare ved at vælge os til at reparere din iMac. Når man sammenligner vores priser med andre reparatører der er Apple partnere, så er det meget tydeligt, at du kan spare mellem 30-50% ved at sætte os til at gøre det for dig.

Vi reparerer alle iMac modeller

Vi reparerer alle iMac modeller herunder:

◉ iMac 21.5

◉ iMac 24

◉ iMac 27

◉ iMac Pro

◉ iMac 5K

◉ iMac M1 4.5K

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu