Produkter

Udskiftning af tastatur på din MacBook Pro eller MacBook Air

Er nogle knapper faldet af dit tastatur?

Har du spildt en væske ned i tastaturet?

Eller virker dit tastatur på din MacBook bare ikke?

Så er du kommet til den helt rigtige side. Her hos PCKlinik er vi specialister i at reparere og udskifte alle former for MacBook tastaturer.

Vi kan montere et nyt tastatur på 24 timer. 

Vi kan udskifte tastaturet på alle MacBook modeller

Vi kan udskifte tastaturer på alle MacBook modeller – både MacBook, MacBook Pro og MacBook Air. Vi har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre din tastatur udskiftning til en god pris. Er din MacBook fra 2010 eller nyere, så har vi med god sandsynlighed tastaturet på lager og kan gennemføre reparationen med det samme.

Efter vi har udskiftet dit tastatur på din MacBook Pro eller MacBook Air, så vil det ofte være hele topcaset, der skal skiftes ud. Det vil sige, at alt det aluminium der er rundt om tastaturet også skal udskiftes. På den måde får du en god oplevelse og din MacBook vil føles som værende helt ny igen.

Udskiftning af tastatur på kort tid

Det er relativt kompliceret, at udskifte tastaturet på en MacBook. Derfor tager det også lidt længere tid end andre opgaver.

Grundet vores mange års erfaring og gode værksted, så kan vi dog have din MacBook klar med et nyt tastatur indenfor 24 timer.

De modeller der er hurtigst at udskifte er dem fra før 2016, men du kan stadig forvente, at nyere modeller tager under 24 timer.

Hvor meget koster en udskiftning af tastatur reparation?

Med vores lager af reservedele og ekspertviden er vi i stand til at udskifte dit tastatur hurtigt og billigt. Med vores eget lager og vores værksted er vi i stand til at slå vores konkurrenter på både tid og pris.

Du behøver ikke at lave en tidsbestilling på udskiftning af tastatur

Vi har walk-in service på vores værksted på Falkoner Alle, hvilket vil sige, at du ikke behøver at lave en tidsbestilling, når du skal have dit tastatur udskiftet. Du kommer bare forbi når det passer dig i vores åbningstider og indlevere dit tastatur. Er du ikke sikker på, at det er tastaturet der er problemet, så sørger vi også altid for, at lave en fejlsøgning på din MacBook, så vi kan finde frem til den helt præcise årsag til, at dit tastatur ikke virker. En fejlsøgning af din MacBook koster kun 200 kr.

Vi kan udskifte dit tastatur på under 24 timer, men hvis vi vurderer at en grundig fejlsøgning er nødvendig, så kan du godt forvente, at det tager 1-3 dage, at undersøge enheden helt igennem. Hvis du ikke har tid til at vente på dette, så kan du dog også vælge ekspres service, hvilket betyder, at vi gå i gang med det samme og kan reparere din MacBook på blot nogle timer.

Reparation af butterfly keyboard på Macbook Pro og Air

Der er mange, der har udfordringer med det tastatur, som Apple introducerede i 2015 på deres MacBooks. Det er de dog heldigvis også gået væk fra igen. Dette tastatur er fyldt med svagheder, som gør, at tasterne begynder på at skrive dobbelt, falde af eller slet ikke reagerer.

Vi kan dog hjælpe med at udskifte de knapper der er faldet af eller helt at udskifte tastaturet. Det er dog en dyr løsning og derfor ikke altid en løsning, som er ønsket. Apple har dog lanceret et service program, som betyder, at de tilbyder, at udskifte dette tastatur uden omkostninger, da de har erkendt, at det var en fejl.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu