Produkter

Ekspres reparation af
MAC & PC på få timer

Vi tilbyder hjælp til både tekniske spørgsmål og computer reparationer.

Computer support med 20 års praktisk erfaring

Mac Reparation frederiksberg -PCKlinik

Ødelagt eller ridset skærm?

Hvis skærmen på din Macbook eller bærbar computer er ridset eller gået i stykker, skifter vi den så hurtigt vi kan. Det samme gælder for din iPhone eller iPad. Vi har næsten alle modeller af skærme på lager og vi gør det selvfølgelig til den bedste pris vi kan.

PC eller Mac defekt?

Hvis din windows computer (både bærbar og stationær) laver ting den ikke skal, kigger vi den igennem og efter aftale med dig laver det der skal laves. Vi har stor ekspertice i reparation af computer og Mac, så hvis du har problemer med din Mac, tilbyder vi selvfølgelig også at reparere den.

Er den langsom?

Er du ved at blive træt af at vente på at din kommando bliver udført fordi computeren eller Mac'en lige skal tænke lidt over tingene, så er det måske et software problem. Vi optimerer og rydder op i computerens eller Mac'ens software. Hvis der er brug for lidt mere drastiske midler, geninstallerer vi henholdsvis Windows eller iOS. Bagefter vil du kunne nyde at arbejde med en hurtigere og bedre pc eller Mac.

Brug for back-up?

Nogle er bedre til at tage back-up af deres data end andre. Hvis du er en af dem der ikke lige får det gjort regelmæssigt eller endnu værre, har mistet data, så kan vi både tage back-up, men også genskabe data fra en ødelagt harddisk. Den ødelagte eller defekte harddisk udskifter vi selvfølgelig eller opgradere til de nye hurtige SSD harddiske.

  Shopping cart
  Sign in

  No account yet?

  0 Compare
  0 Wishlist
  0 items Cart
  Menu