Produkter

Dell reparation

Er din Dell computer gået i stykker? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos PCKlinik står vi klar til at reparere den for dig.

Vi har mange års erfaring med at reparere Dell computere og kan med garanti reparere din Dell computer for dig. Vi starter processen med at foretage en fejlsøgning af din computer, hvor vi finder frem til de fejl der er med computeren. Denne diagnose koster 200 kr. og tager typisk 1-3 dage. Hvis du har travlt, så er det også en mulighed, at tilvælge ekspres service, som betyder, at vi igangsætter reparationen af din Dell computer lige med det samme. 

Kan alle Dell computere repareres?

Med vores mange års erfaring og kompetencer er vi i stand til at reparere enhver Dell computer. Vi har netværket til at få gode reservedele hjem og redskaberne til at reparere din Dell computer. Vi kan derfor også reparere enhver Dell computer.

Skulle vi stå uden reservedele eller har du en meget gammel Dell computer, så kan vi også tilbyde, at reparere den med brugte reservedele til en ekstra god pris. Her kan du spare op mod 50% på reparationen af din Dell computer.


FAQ - Reparation af Dell

Er der garanti på jeres Dell reparationer?

Vi giver altid 12 måneders garanti på alle Dell reparationer vi foretager.

Er der risiko for, at mit data bliver slettet?

Du skal ikke frygte, at vi sletter dine data. Skulle vi ende i en situation, hvor det er nødvendigt, så spørger vi naturligvis altid dig om lov. Derudover tilbyder vi også, at vi kan lave en backup af dine data.

Betaler det sig, at få sin Dell repareret?

Det er helt op til dig, at vurdere om det giver mening. I langt de fleste tilfælde kan det dog godt betale sig. Det er både langt billigere end at købe en ny og samtidigt er det også det miljørigtige valg.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu