Produkter

Reparation af Lenovo

Vi starter processen ud med at fejlsøge din computer for fejl. Efter vi har fejlsøgt din computer fremviser vi hvilke fejl der er på computeren, samt hvor meget det vil koste, at reparere disse fejl. Sådan en fejlsøgning koster 200 kr. og vil tage 1-3 dage. Du kan dog tilvælge ekspres service, som betyder, at vi går i gang med din Lenovo reparation med det samme.

Vi har alle redskaberne, delene og kompetencerne ved vores værksted i København til at udføre din reparation. Du kan derfor blot komme ind med din Lenovo computer og så sørger vi for at få den repareret.

Vi har mange års erfaring med at reparere Lenovo computere og alle kompetencerne til at sikre en problemfri reparation af din Lenovo computer. Med vores lange erfaring er vi i stand til at fejlsøge din Lenovo computer på professionel vis og finde frem til hvad der er galt med den, samt at reparere disse defekter på professionel vis.

Reparation af Lenovo tidsbestilling

Når du skal have en Lenovo computer repareret hos PCKlinik, så behøver du ikke at lave en tidsbestilling. Vi har walk-in service hos vores værksted i København, hvilket betyder, at du blot kan komme i vores åbningstider og indlevere din Lenovo computer. Hvis det er vigtigt, at du hurtigt kan komme til at bruge den igen, så kan du vælge ekspres service, som betyder, at vi går i gang med at arbejde på den med det samme. Er det din skærm, som skal skiftes, så kan vi typisk gøre det lige med det samme. Er det batteriet, så kan vi typisk gøre det til samme dag eller dagen efter. Er der tale om harddisken eller SSD, så vil det typisk også blive repareret på samme dag. Lenovo reparationer kan altså udføres på meget kort tid.

Vi kan reparere alle Lenovo computere

Vi kan reparere alle Lenovo computere, der er nyere end 2011. Hvis din Lenovo skulle være ældre end det, så kan vi tilbyde at reparere den med brugte reservedele til en billigere pris. Vi kan reparere alle modeller i Lenovo verdenen, som f.eks. Lenovo ThinkPad, Lenovo IdeaPad, Lenovo Yoga og Lenovo Legion. Næsten alle Lenovo reparationer vi udfører kan udføres med kun kort ventetid. Vi har typisk de nødvendige reservedele på lager.

Reparation af Lenovo - Spørgsmål

Tilbyder i garanti på Lenovo reparationer?

Vi giver altid 12 måneders garanti på vores Lenovo reparationer.

Er der risiko for, at mine data bliver slettet?

Vi vil aldrig gå ind og slette dine data. Skulle det dog blive nødvendigt, så vil vi naturligvis altid aftale det med dig inden vi gør det. Dertil tilbyder vi også, at vi kan lave en backup af dine data inden vi sletter dem.

Betaler det sig, at reparere en Lenovo?

Det er naturligvis helt op til dig at vurdere. Men i langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig. Det giver økonomisk god mening, men samtidigt er det også det miljørigtige valg.

Er det nødvendigt med en undersøgelse, når skærmen er flækket?

I mange tilfælde er det ikke nødvendigt med en undersøgelse af computeren, hvis det er meget tydeligt hvad der er galt. Vi anbefaler dog altid, at lave en undersøgelse, da der kan være flere skjulte fejl, som det også er en god ide, at reparere.

Hvor meget koster en ny Lenovo skærm?

Det er naturligvis forskelligt fra model til model. I gennemsnit koster en ny skærm til en Lenovo bærbar omkring 1.500 kr. at få udskiftet. Prisen varierer dog meget efter forskellige faktorer. F.eks. koster touchskærme typisk en del mere end en helt almindelig skærm.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compare
0 Wishlist
0 items Cart
Menu