Computer

Computer- og PC-reparation og service i København

Computer- og PC-reparation i København

Hos os ser vi hver uge mange beskadigede stationære computere og bærbare PC’er på vores værksted i Frederiksberg Falkoner alle , på København. Vi står over for en lang række problemer med bærbare PC’er, såsom ødelagte skærme efter at være blevet tabt, udtjente batterier, tastaturer med væskeskader og mange andre skader. Derfor har vi omfattende erfaring med reparation af næsten alle komponenter i en bærbar PC.

Hjælp til computer og PC i København

Vi modtager også mange stationære computere til reparation, hvor problemerne ofte er defekte harddiske, RAM, strømforsyninger og især diskdrev. Skader på stationære computere skyldes typisk interne komplikationer, men intet er en udfordring for os. Vi åbner dagligt adskillige stationære computere, så vi har stor erfaring med stort set alle typer af skader.

Opgradering af computer og PC i København

Ud over reparationer tilbyder vi også opgraderinger af computere og PC’er her i pcklinik.dk falkoner alle , tæt på København. Vi ser ofte, at ældre maskiner bliver langsomme over tid eller kommer bagefter med teknologien, hvilket får folk til at miste glæden ved at bruge deres computer og muligvis overveje at købe en ny. Men der er mange penge at spare her. Ofte kan man for relativt små omkostninger få sin computer til at køre som en ny. Ved at opgradere RAM, harddisken eller styresystemet kan man opleve en helt ny fornemmelse ved at arbejde på sin “gamle” computer.

Support til computer og PC i København

Vi er altid klar til at hjælpe dig med din computer. Uanset om du har problemer med at opdatere programmer, rydde op i indhold, lave backup af data til en ekstern enhed eller skyen, opsætte e-mail eller andre dagligdags udfordringer. Vi tilbyder en fast og lav timepris og har masser af tålmodighed. Vores mål er ikke kun at løse dit aktuelle problem, men også at give dig den nødvendige viden til at håndtere eventuelle fremtidige udfordringer på egen hånd. Hos os handler support ikke kun om at løse problemerne, men også om at gøre dig klogere på din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *