Computer

Mac reparation København

Mac reparation i København

Hvis du er ude at shoppe i Frederiksberg Centret i København, så kom forbi pcklinik.dk på Falkoner Alle 108 og se, om vi kan hjælpe med din Mac-computer. Vi reparerer dagligt Mac-computere af alle modeller, og det har vist sig, at vores kunder også foretrækker os! Læs Google-anmeldelserne her: https://g.page/r/CczYb2yWzl9qEBE/review.

Hos pcklinik.dk ønsker vi at være tilgængelige for vores kunder, så vi har gjort det nemmere for dig, hvis du bor i Københavnsområdet. Hvis du kommer i bil, kan du benytte den store parkeringsplads i Field’s, og ellers er der også metro- og busforbindelser tæt på os.

Reparation af iMac, MacBook Pro og Air

På pcklinik.dk -værkstedet har vi stor erfaring med reparation af alle forskellige Apple-computere. Så uanset om du har den nyeste iMac eller en ældre MacBook, kan vi skaffe reservedele og udføre reparationen, så den bliver så god som ny. Vi forstår, at det er et spørgsmål om tillid at overlade sin nye iMac til os til reparation, da det er et værdifuldt stykke elektronik, vi håndterer. Vi er meget opmærksomme på det, og det betyder, at vi lægger stor vægt på både kvalitetskontrol af de reservedele, vi bruger, og uddannelsen af vores teknikere. Begge dele er i topklasse, så du kan være sikker på, at din iMac eller MacBook er i perfekt stand, når du får den tilbage.

Reparationspriser og garanti

På pcklinik.dk ‘s hjemmeside kan du finde vejledende priser på Mac-reparationer. Du skal bare bruge dit model-id eller modelnummer. Hvis du synes, det er for svært eller besværligt, kan du altid ringe til os eller kigge forbi pcklinik.dk i København. Hvis du ikke kan finde ud af, hvad der er galt med din Mac, tilbyder pcklinik.dk i København også en gratis diagnose af din computer. Det er helt uforpligtende, og vi vil give dig den bedst mulige vejledning om, hvilken reparation din Mac har brug for. Derudover giver pcklinik.dk kunder op til et års garanti på reparationen samt alle reservedele, der bruges til at reparere Mac-computeren.

Hvad er der galt med din Mac?

Nogle gange er der ikke synlige skader som en sort skærm eller væskeskader. Det kan være virusproblemer eller softwarefejl, som du ikke kan løse selv. Det kan være svært at forudsige, hvilken reparation der skal til for at løse dit Mac-problem, men vores team af Mac-eksperter er blevet udfordret mange gange og har altid løst fejlen! Vi har erfarne og dygtige reparatører, der garanterer dig en hurtig behandlingstid og en grundig reparation af din computer, uanset om det er en MacBook Pro, MacBook Air Mac mini eller iMac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *